Cautare

1875 de rezultate pentru "antena 1 pitesti accidente" (2.92 secunde)
Duminica trecuta, la sosirea in tara a celor trei jurnalisti dupa o inchisoare de 55 de zile, am comentat in direct, pe Antena 1, evenimentul. ... Tot ceea ce a venit dupa a dovedit ca scepticismul meu de la Antena 1 n-a fost o exagerare.
Duminica trecuta, la sosirea in tara a celor trei jurnalisti dupa o inchisoare de 55 de zile, am comentat in direct, pe Antena 1, evenimentul. ... Tot ceea ce a venit dupa a dovedit ca scepticismul meu de la Antena 1 n-a fost o exagerare.
Partidul Oportunist (in traducere Partidul Conservator sau Partidul Antena 1 - fost Umanist) se simte deja ameninţat din toate părţile şi a inceput să
Imagini din camera de arme a Parlamentului, unde a patruns prin efractie irlandezul baut la sfarsitul anului trecut, au fost difuzate in exclusivitate, miercuri, la Antena 3.
Dinu Patriciu, principalul actionar al cotidianului Adevarul, Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact, detinator al posturilor de televiziune Antena 1, Antena 3 si al cotidianului Jurnalul National, Sorin Ovidiu Vintu, patronul Cotidianului si al canalului Realitatea TV, s-au aliat ca si in alte dati de partea premierului.
Incidentul, mult mediatizat, cu ziarista de la Antena 1 ar trebui sa-i dea de gandit.
Seful ANPC, Horia Constantinescu, a lansat, la Antena 3 CNN, un avertisment privind produsele alimentare pentru Paste cumparate de romani de pe marginea drumului. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
https://antenastars.ro + mai multe stiri mondene pe www.spynews.ro ? liveVIDEO pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/live/antena-stars YouTube network: Antena TV Group
Localnicii din satul Buda s-au alarmat dupa ce acolo a aparut structura metalica a ceea ce ei au inteles ca va fi o antena 5G.
El a adaugat ca procentul "semnificativ" ar fi la Partidul Romania Mare, iar "in rest sunt accidente". El a aratat ca, deocamdata, la Colegiul CNSAS nu au sosit toate informatiile solicitate.
Unul dintre motivele pentru care initiatorul considera acest lucru esential este incidenta mare de accidente de munca si circulatie, in care cunoasterea grupei sanguine poate duce la o interventie mai rapida a personalului medical.
Avem tot felul de accidente care ne arata ca Romania nu mai are proceduri, nu mai are strategii, nu mai are solutii coerente.
Vicepresedintele PNL, Gheorghe Flutur, a avertizat si el ca “vor lua cate o pauza“ membrii Coalitiei care “se joaca“ si vor face “accidente de parcurs“.
"Vor lua cate o pauza membrii coalitiei care se joaca si vor provoca accidente pe parcurs”. Pentru cine nu a inteles din start mesajul, Flutur a detaliat:
Acest subiect se va discuta la CNC-ul Coalitiei si sunt convins ca se va gasi o solutie rapida si corecta, pentru a se arata ca aceste manifestari sunt doar accidente“, a declarat premierul Calin Popescu-Tariceanu la finalul sedintei conducerii Aliantei.
In ceea ce priveste situatia unitatilor reparatoare independente, chiar si agreate, acestea sunt impiedicate de asiguratori sa mai cumpere in scop de revanzare piese de schimb pentru repararea avariilor produse prin accidente la autovehiculele asigurate, activitatea acestor unitati fiind limitata la serviciile de reparatii si manipulare piese de schimb.
j) cheltuielile reprezentand contributii sociale obligatorii pentru salariati si contribuabili, inclusiv cele pentru asigurarea de accidente de munca si boli profesionale, potrivit legii;
Pentru fiecare masina noua, Camera „plateste 7.100 de euro, deoarece pentru fiecare autoturism ce va fi predat la schimb s-a obtinut, in medie, 1.200 de euro“, iar bugetul alocat acestei investitii este de 90 de miliarde de lei vechi.
Pe de alta parte, Ludovic Orban, presedintele PNL Bucuresti, a afirmat ca PD a acceptat "accidente genetice", care compromit imaginea Aliantei si pe care liberalii nu i-ar fi primit vreodata in randurile lor.
Acum acesta este fortat sa apeleze la cele mai bune calitati ale lui pentru a completa o misiune imposibila, trei asasinate in tari diferite iar toate vor trebui sa para ca si simple accidente.
google-analytics.com